Cauta in site
sisteme video compacte
surse de lumina portabile
camere video Full HD
surse de lumina LED

Prevazuta cu cea mai recenta tehnologie CMOS, camera video endoscopica compacta vitra® S ofera rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pixeli, 3 trepte de procesare a luminozitătii imaginii si filtru digital anti-Moiré pentru fibroscopie, totul la o greutate totala de doar 600 grame (procesor si cap camera video)! Datorita raportului excelent pret-performanta, impreuna cu o sursa de lumina LED independenta, camera video compacta vitra® S poate reprezenta o solutie economica pentru examinarile endoscopice din ambulatorul de ORL si nu numai.


mai multe detalii  


Pentru examinarile endoscopice si interventiile minore din ambulator sursa de lumina LED portabila independenta LED-LS, cu greutate de 55 grame (inclusiv acumulator), ofera o lumina de o intensitate maxima de 160.000 lux si calitate 5.500°K, dublate de o durata de viata a modulului LED de pana la 20.000 ore. Datorita dimensiunilor reduse se obtine o economie importanta de spatiu iar alimentarea prin acumulator si conectarea directa la endoscop ofera ergonomie si usurinta in manevrare, eliminand pierderile de lumina generate de cablul cu fibra optica.


mai multe detalii  


O alta varianta compacta este sistemul video endoscopic TWIN-CAM HD ce combina in acelasi echipament o camera video Full HD 1920 x 1080 pixeli si o sursa de lumina LED de 50 Watt. Senzorul CMOS, functia stop-cadru, filtrul anti-Moire pentru fibroscopie, temperatura culorii de 6.500°K, intensitatea reglabila si posibilitatea comenzii la pedala a unei functii, fac din TWIN-CAM HD o solutie optima atat pentru examinarile endoscopice cat si in cazul interventiilor chirurgicale minore, cu endoscoape rigide sau flexibile, din ambulatorul de ORL.


mai multe detalii  


In procedurile de chirurgie endoscopica sunt necesare performante superioare. Pe langa rezolutia Full HD 1920 x 1080 pixeli, integrarea unor funcţii de prelucrare suplimentară a culorilor şi claritatii imaginilor pentru evidenţierea cele mai fine structuri anatomice precum si posibilitatea stocarii imaginilor / video pe stick USB pentru documentare ulterioara sunt de un real ajutor chirurgilor. Camerele video endoscopice HD 6160 si ONE-CAM HD ofera si controlul unor functii utile direct din campul operator prin tastele de comandă integrate pe capul camerei video.


mai multe detalii  Sursele de lumina endoscopice SOLO-LITE LED si LED 7100 ofera o eficienta maxima prin durata de viata de peste 20.000 ore a modulului de iluminare, eliminand costurile generate de inlocuirea repetata a becurilor. Cu o temperatura a culorii similara luminii naturale (>5.700°K) si un nivel redus al zgomotului ambiental si al emisiilor de caldura, ambele surse de lumina ofera protectie la supraincalzire si doua moduri de reglare electronica a intensitatii luminoase: manual sau automat, prin analiza semnalului video.


mai multe detalii  


vezi si sectiunea
Instrumentar si endoscopie
Producatori