Cauta in site
endoscopie rigida si flexibila
instrumentar otologie
instrumentar sinusuri
instrumentar rinologie
instrumentar orofaringe
instrumentar laringe
lampi frontale

Endoscopie rigida ORL: gama completa deendoscoape rigide pentru otologie / sinusuriparanazale / laringe, inclusiv modele pentru sistemelevideo Full HD.

Gama de endoscoape flexibile ORL include nasofaringo-laringo-fibroscoape clasice, cu sau fara canalde lucru, lungime de lucru max. 32cm si un diametrual capatului distal Ø2,8mm - Ø4,0mm. In functie demodel, angulatia capatului distal este 125° / 130° inambele sensuri.


mai multe detalii  Instrumentar pentru microchirurgie otologica: chirurgia urechii medii miringotomie mastoidectomie timpanoplastie stapedoplastie etc.

Pentru protectia instrumentelor delicate de microchirurgie otologica pe durata transportului si a sterilizarii este disponibila o gama larga de casete metalice cu suporturi din silicon pentru fixarea sigura a instrumentelor.


mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgia endoscopica rinosinusala (FESS) in toate zonele: sinus maxilar sinus etmoid sinus sfenoid sinus frontal.

Pentru a facilita curtarea eficienta, gama SLIDE depense tip Blakesley prezinta un design inovativ semidetasabil al componentelor principale.


mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgie rinologica: sept nazal rinoplastie.

In plus fata de instrumentele de rinoplastie conventionale, gama “high-end” NT Rhinoplasty este fabricata conform celor mai inalte standarde de calitate si precizie. Pentru a indica acest lucru instrumentele NT Rhinoplasty sunt finisate prin aplicarea unui strat aurit din nitrit de titan (Golden Titanium Nitride).


mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgie orofaringe: adenoidectomie tonsilectomie chirurgia canalelor glandelor salivare.

Cu o lungime a tijei de lucru de 12cm, diametru exterior Ø0,9mm - Ø1,4mm si canale de lucru / irigare integrate, microendoscoapele pentru sialoendoscopie sunt special proiectate pentru utilizarea in procedurile de diagnostic si tratament din patologia canalelor salivare.


mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgie laringiana: microlaringoscopie suspendata traheostomie chirurgie cervicala.

Retractorul laringian LARS (Larynx Advanced Retractor System) reprezinta o solutie modulara proiectata special pentru obtinerea unui acces transoral cat mai usor la tumorile localizate in cavitatea orala, orofaringe, hipofaringe, laringe si esofagul superior. De asemenea, datorita formei anatomice deschise a cadrului, a flexibilitatii si mobilitatii gamei de accesorii (lame), manevrabilitatea instrumentelor este considerabil mai buna. In comparatie cu tuburile laringoscop conventionale, sistemul LARS ofera o vizibilitate superioara a regiunilor anatomice de interes, fiind solutia ideala pentru chirurgia robotica / TORS (TransOral Robotic Surgery) sau chirurgia LASER transorala.


mai multe detalii  


Pentru procedurile de consultatie sau chirurgicale exista o gama larga de lampi frontale in diferite variante constructive: CLAR independente cu LED cu iluminare prin fibra optica si sursa de lumina externa.


mai multe detalii  

vezi si sectiunea
Sisteme Video Endoscopice
Producatori