Cauta in site
consola de comanda
perforator
craniotom
micromotoare
piese de mana si freze
consumabile si accesorii

Platforma chirurgicala OSSEODUO asigura controlul perfect al micromotoarelor NANO si RAPIDO, precum si al perforatorului cranian PM Perfo. Prevazuta cu afisaj cu cristale lichide si pompa peristaltica integrata, consola sistemului OSSEODUO permite:  conectarea simultana a 2 piese de mana cu comanda alternativa  recunoasterea automata a piesei de mana conectate  selectarea modului de lucru  avertizarea si protectia la supraincalzire a micromotoarelor electrice.

Prin intermediul consolei sau a pedalei de comandă, piesa de mana PM Perfo poate fi programata la max. 12.000 rpm iar gama de piese de mana pentru craniotomie / chirurgie spinala pot fi actionate pana la max. 80.000 rpm.


mai multe detalii  


Puternica si ergonomica, piesa de mana PM Perfo este un instrument extrem de eficient.
Dezvoltand un cuplu ridicat, perforatorul cranian PM Perfo poate gestiona cele mai dure si groase flapuri osoase.


mai multe detalii  


Gama de piese de mana pentru craniotomie cuprinde 3 dimensiuni: 10mm / 15mm / 25mm si ofera atat variante cu garda fixa cat si cu garda rotativa.

De asemenea, necesitatea irigarii externe este eliminata. Toate piesele de mana pentru craniotomie prezinta canale de irigare / racire integrate, cele 2 jeturi de lichid fiind pozitionate precis de o parte si de alta a craniotomului.

Frezele craniotom sunt disponibile in lungimi de 10mm / 15mm / 25mm, cu canale drepte sau elicoidale.


mai multe detalii  2 micromotoare sunt disponibile pentru actionarea craniotoamelor si pieselor de mana.

Datorita dimensiunilor reduse si a greutatii reduse, de doar 80gr., micromotorul NANO asigura confortul si precizia necesare procedurile chirurgicale delicate, fiind in acelasi timp extrem de silentios in functionare.

Pentru procedurile chirurgicale care necesita un nivel de putere ridicat se recomanda utilizarea micromotorului RAPIDO. Datorita valorii remarcabile a cuplului de torsiune de 4mNm, RAPIDO face fata celor mai dure conditii intraoperatorii.


mai multe detalii  Caracterizata printr-un echilibru perfect si confort ridicat, noua gama PM2 cuprinde piese de mana si micromotoare avand dimensiuni cu 20% mai mici si greutati cu 40% mai reduse fata de generatia anterioara, la acelasi nivel de performanta si fiabilitate.

Pentru a acoperi o gama cat mai larga de aplicatii in neurochirurgia spinala, piesele de mana PM2 pot fi drepte sau angulate, sunt disponibile in dimensiunile 95mm / 125mm / 150mm si incorporeaza solutii inovatoare precum posibilitatea extragerii in 3 trepte a frezei din piesa de mana pentru acces usor si vizibilitate optima.

Gama de freze include solutii din otel inoxidabil, carbura de tungsten, diamant, CROSSCUT, COARSE, EXTRA COARSE, fiind disponibile in dimensiunile 95mm / 125mm / 150mm.


mai multe detalii  Datorita preciziei crescute si a nivelului redus de complicatii, utilizarea sistemelor de neuronavigatie a devenit din ce in ce mai frecventa in cadrul procedurilor endoscopice si de microchirurgie. Unii din producatorii independenti de astfel de sisteme ofera acum accesorii de urmarire compatibile atat cu piesele de mana, astfel incat pozitia acestora in campul operator sa fie determinata cu precizie in orice moment.


mai multe detalii  


Pentru intretinerea curenta a micromotoarelor si pieselor de mana sunt disponibile diferite spray-uri cu actiuni diferite:  AQUACARE pentru eliminarea efectului coroziv al serului fiziologic folosit la irigare  SPRAYNET pentru dizolvarea resturilor organice si dezinfectie  LUBRIFLUID pentru ungerea eficienta si prelungirea duratei de functionare.

Containerele de sterilizare sunt destinate protejarii pieselor de mana si micromotoarelor si optimizarii procesului de transport, depozitare si sterilizare a accesoriilor.


mai multe detalii  


vezi si sectiunea
microchirurgie ORL
Producatori