Cauta in site
tuburi de ventilatie
pansamente silastic
tampoane hemostatice

Tuburile de ventilatie auriculara (aeratoare transtimpanice sau tuburi Diabolo) sunt destinate drenajului urechii medii pe termen scurt / mediu / lung in cazul otitelor seroase. Este disponibila o gama larga de modele, cele mai uzuale fiind: Shepard Collar Button Reuter Bobbin Donaldson tip ”T” etc., anumite modele fiind prevazute cu fir de retentie sau cu aripioara de prindere (“tab”).

Biocompatibilitatea este asigurata prin materialele utilizate: teflon (PTFE) silicon titan.


mai multe detalii  


Cu o grosime de doar 0,12mm pansamentele otologice tip SHAH din silastic (benzi din silicon cu puritate medicala) sunt recomandate pentru invelirea temporara a canalului auricular extern dupa procedurile de timpanoplastie sau stapedectomie. Culoare albastra ii asigura o vizibilitate crescuta iar lipsa aderentei la tesut reduce trauma in momentul indepartarii lor, oferind confort pacientului.


mai multe detalii  


Pentru prevenirea hemoragiilor postoperatorii dupa interventii chirurgicale intranazale ca septoplastii, rinoplastii, turbinectomii etc., tampoanele hemostatice atraumatice NETCELL® Seria 5000 reprezinta un produs cu adevarat revolutionar.

Invelisul exterior din material sintetic special indeplineste 4 functii: permite aplicarea inainte de introducere a unei medicatii pe baza de apa sau ulei mentinerea umiditatii si maleabilitatii tamponului timp de pana la 7 zile de la hidratarea initiala permite exercitarea unei compresii delicate, continue si uniform distribuite asupra tesuturilor elimina necesitatea rehidratatarii tamponului in momentul extragerii elimina contactul dintre suprafata poroasa a tamponului si tesut. Datorita acestor caracteristici durerea si disconfortul resimtite de catre pacient in momentul extragerii sunt substantial reduse comparativ cu situatia utilizarii tampoanelor hemostatice uzuale.


mai multe detalii  


Modelele standard de tampoane hemostatice NETCELL® din PVA expandabil sunt confectionate dintr-un material absorbant si rezistent, cu suprafata neteda ce ofera un confort crescut si exercita o compresie usoara si uniform distribuita.

Tampoanele hemostatice nazale ofera un confort crescut pacientului prin utilizarea modelelor cu forma anatomica si / sau cu tub de respiratie integrat. O gama larga de dimensiuni si forme este disponibila, fiind destinata celor trei aplicatii principale: cavitatea nazala epistaxis sinusuri / FESS.

Tampoanele hemostatice otologice sunt grupate in trei categorii distincte: tratament, pentru hidratarea canalului auricular sau aplicarea antibioticelor în tratamentul otitei externe intraoperator, pentru controlul precis al hemostazei sau pentru aplicarea medicatiei in zonele chirurgicale de interes postoperator, pentru prevenirea stenozei canalului auricular.


mai multe detalii  


Producatori